dinsdag 8 oktober 2013

Zelf pesto maken

Als je een keukenmachine of een blender hebt is het heel eenvoudig om zelf pesto te maken.
Neem 20 gram geroosterde pijnboompitten, 20 gram geraspte parmezaanse kaas, 2 tenen knoflook
en een schaaltje vol basilicumblaadjes. Laat even draaien in de keukenmachine en voeg vervolgens
een lekkere extra vierge olijfolie toe. Nog even laten draaien en klaar is je homemade pesto.
In een afgesloten potje kun je dit makkelijk nog een week bewaren in de koelkast.

Het bakje helemaal vullen met basilicumblaadjes.



Als je overweegt om een keukenmachine of een blender aan te schaffen kan ik je van harte La Cuisine in Tubbergen aanbevelen (www.lacuisine.nl).
Als je geïnteresseerd bent in koken is dit sowieso een aanrader. Prachtige winkel, ruim assortiment en goed advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten